Koncertszervezés: +36-30/935-1605

Varga Feri életrajz


1978-1986 a Sátoraljaújhely Zenei általános iskola kiemelkedő tanulója. Az első választott hangszere gitár, azonban három évvel később elcsábítja Őt a trombita ellenállhatatlan varázsa. Komoly zenei előre lépésnek számított, hogy Feri tehetségének köszönhetően egészen az Úttörő Zenekar első trombitásává nőtte ki magát.
 

1986-os év kiderítette Feri számára, hogy nem csak a trombita rézcsövén, hanem a saját torkában is van még zenei tartalék, amit a gimnáziumi énekkarban bizonyíthatott. Innen csupán egy lépés volt, hogy belekeveredjen egy popzenekarba („Kűlönjárat"),ami
nagyon hamar a roncstelepre került és felváltották újabb zenekarok, mint: Rock 8 Roll, Essex, Ramses, stb... >>

 


 Balássy Betty életrajz


2000-ben megrendezett Nemzetközi Jazz Enekverseny I. helyezést ért el, amelyet követően több zenekar is felfigyelt Betty kimagasló tehetségére, és zenei felkérések mellett saját szervezésű zenekaraival(Sapce Jam, Aktív Maszat, Full House, Freak, Funking,Cool Miners) járta az országot.
 

Az igazi szakmai ismertsége a Jazz énekléssel kezdődött.(Balássy Betty Quintet, Budapest Jazz Orchestra, Budapest Big Band...stb)

 

2001-ben felvették a Kőbányai Zenei Stúdió Jazz szakára, ahol tanára Berki Tamás volt. 2002-ben Betty-t felkérték a Harkányi Jazz Ének tanárának, amely nagyon megszerette Betty-vel a tanítást, és azóta magántanítással is foglalkozik.Ugyanebben az évben rendezte meg a Magyar Rádió a Garay Attila Nemzetközi Ének Versenyt, ahol III. helyezést ért el, és abban a megtiszteltetésben lehettett része, hogy együtt énekelhetett a világhírű Al Jarreau-val. >>